خدای متعال به عنایت و رحمت و رأفتش به خلایق، این ماه را ماه ضیافت خود قرار داده و در آن همه ی عزیزترین هایش که وجود مقدس رسول اکرم، امیرالمؤمنین، حضرت صدیقه ی طاهره صلوات الله علیهم اجمعین، قرآن مجید و ائمه علیهم السلام خصوصاً امام زمان صلوات الله علیه باشند را در معرض و دم دست خلایق قرار داده است.

منظور و مقصود از خلقت، شریعت و دیانت این است که مخاطبین عاقل خدای متعال به تربیت و تعالی دست پیدا کنند، لذا؛ اگر کسی ولو در لحظات آخر به آن بندگی خدای متعال برسد، خدای متعال از او هم قبول خواهد فرمود.

در مقاطعی مانند لیالی قدر و خصوصاً در همین مقطع نیز اگر کسی با شرایط خودش دست از گذشته اش کشیده و از سر صدق و صداقت برگردد و آن چه را که خدای متعال خواسته بپذیرد، خدای متعال و ولیّ اش نیز او را می پذیرند، گذشته اش را پاک کرده و آینده اش را با سلامت و سعادت رقم می زنند.

اول سال طبیعت بهار است و ابتدای سال، در سال انسانی و الاهی ماه رمضان و لیالی قدر است لذا؛ می شود دراین ایّام طوری حاضر شد که به آدم خطاب شود: عمل ات را از سربگیر، یا حتی گفته شود: آن چه داشتی پاک کردیم و آن چه که در آینده ات خواهد بود را نیز بخشیدیم، یا بالا تر از آن گفته شود: وارد بهشت شو!

احیای لیلةالقدر بیدار دل بودن، حضور قلب داشتن و مودّب و متوجّه و متذکر بودن نسبت به ساحت مقدّسه ی حقیقت الاهیّه و صاحبان آن است؛ توجّه به این که حقیقت متعالی قرآن نازل شده و همه ی عالم دراحاطه ی آن است.

خدای متعال به دلیل محبّتش به وجود مقدّس رسول اکرم صلّی الله علیه و آله و سلّم ابتدا به خلقت فرمودند و به همین دلیل نیز از ایشان به حبیب یاد کردند، حال به حکم مستقل عقل، شبیه ترین فرد به وجود مقدّس ایشان محبوب ترین فرد نزد خدای متعال خواهد بود که این شباهت اولاً از آنِ امیرالمؤمنین علیه السّلام است، چرا که اصلاً وجود مبارک ایشان نفس رسول الله اند صلّی الله علیه و آله و سلّم ، لذا؛ تلاش همه ی انبیا علیهم السلام بدون استثناء در تشبّه به امیرالمؤمنین علیه السّلام بوده است که نزدیک ترین، ساده ترین، شدید ترین و مؤثرترین مسیر برای تقرّب به ساحت مقدّسه ی حبیب علی الاطلاق خدای متعال است.

«فَاَقِم وَجْهَكَ لِلدِّينِ حَنيفاً فِطْرَتَ اللَّهِ الَّتي‏ فَطَرَ النَّاسَ عَلَيْها»:اگر کسی با میل و رغبت، صادقانه و از سر محبّت در گفتار و کردار و زندگی از کسی تبعیّت کند خیلی نمی گذرد که به او شباهت پیدا می کند و اگر عمیق باشد حتّی صورتاً هم شبیه او می شود.

محبّت امیرالمؤمنین علیه السّلام را در خود حاضر کرده و خود را به آن آغشته کنید، با آن محبّت نفس بکشید و زندگی کنید، این محبّت و حضور را در نشانه ها، مناسبت ها، ادعیه، اماکن و افرادی که منسوب به ایشان هستند تشدید کنید، به این ترتیب خود را به دم تیغ محبّت ایشان دهید که: عاشقان کشتگان معشوق اند.

مرضی خدای متعال کسی است که مرتضای او تولیتش را به عهده گرفته و بیش از خود او در او حاضر بوده باشد؛ لیالی قدر به نوبه ی خود مغتنم ترین فرصت برای قدر پیدا کردن است، آن ها را قدر بدانیم تا قدر پیدا کنیم.

اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی

همه نظرها (۰)

 
هیچ کس هنوز نظری ارسال نکرده

مطالب مشابه

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید